Categories

divendres, 17 de novembre del 2017

I aquesta setmana....


A castellà aquesta setmana hem escoltat la cançó de la pel·lícula Frozen en Verano que ens servirà per fer el dictat el pròxim dilluns. Podeu practicar a casa. La setmana passada les notes del dictat varen ser, en general, excel·lents!


clica per anar al video

També hem après a diferenciar el subjecte i el predicat d'una oració i hem fet un joc amb palets de gelat amb les nostres pròpies oracions.




Amb na TATIANA seguim treballant rimes, aquesta setmana tenim com a feina cercar un pais, poble o ciutat que rimi amb el nostre nom.

Continuen arribant maquetes de mosquits. Som super creatius!! Mirau:



Hem d'acabar el vuit i mig fins a la pàgina 14.
Al Symbaloo (dreta - abaix) podeu trobar jocs de taules de multiplicar per a l'exercici-super-important-sense-ajudes que farem dia 28 de novembre.  I fora nervis! Serà una activitat de multiplicacions del 1 al 10, de les que feim sempre a la classe de mate-ordinadors, però aquesta vegada sense ajuda (ells tenen les taules plastificades i les poden mirar si ho necessiten). 
Els nins han de demostrar fins a quina taula controlen bé. i ja ho sabrem per continuar aprenent. La nota compta tant com l'actitud que mostren per aprendre, l'evolució positiva del seu aprenentatge, les aportacions que fan a classe, o altres exercicis que varem fer altres dies.
Si voleu practicar, l'exercici serà com aquest:

                                        PRÀCTICA TAULES


Bon cap de setmana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada