Categories

divendres, 8 de desembre del 2017

"LA PATRULLA SPA" I ALTRES MOMENTS MINDFULNESS

Uisss! No sabem si us haviem dit que a la classe tenim un racó d'SPA.
En realitat es multifuncional perquè allà anen quan no ens tobam massa bé per fer feina (i esperam als papàs),  quan volem estar tranquils, o quan hem tengut un problema i volem parlar  (diàleg entre 2-3 nins... ja us posame fotos)

Però el millor de tot és la cistella d'objectes relaxants que estam creant: flis-flis d'aigua bona, cacau de Costa Rica , plomes, pompons de llana, artilugis vibratoris que ens encanten..

Diàriament hi ha una patrulla SPA: 4 nins estam pendents de que la resta (també mestres, eh! ;) es sentin relaxats,  tranquils i contents,  per poder estar a 100% .
Sobretot després de patit hem d'actuar.





Juntament amb això, tenim moments (na Mariajo diu "mindfulness" i ho troba molt important) per prendre consciència de que estam aquí, en aquest moment, el que ha passat abans és passat i el que passarà després és futur. Sóm aquí. I tenim sentiments. Respiram, ens relaixam i ens posem en contacte amb el nostre coret...
Us passam un vídeo de com ho feim:


https://drive.google.com/open?id=1M-UaO9qsfltNMDRUjwJRs3pr6saOEzFy

clica per anar al relaxing video






Un altre dia us paserm uines són les técniques de respiració que més ens serveixen. Estam aprenent algunes amb el llibre respira, però també demanam ajuda als que saben!

Dilluns tendrem una visita especial..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada