Categories

divendres, 12 de gener del 2018

I aquesta setmana...

Hem tornat a 3r amb les piles ben carregades!

Dilluns ens vàrem trobar que els Reis també havien passat per la nostra classe.
                                           
                                              Ja tenim MICROSCOPI!!!!!!


Ens vàrem contar tranquilament com hem passat les vacances. Després varem escriure què ens havia agradat més i varem pensar què podriem aportar al grup perquè aquest pugui millorar durant el segon trimestre.



També varem reprendre el nostre projecte de mosquits amb més idees que us anirem contant.... de moment , per fer una petita sortida, hem hagut d'investigar quantes cases hi ha en el Pil.larí.






Na Neus està explotant la seva part artística i ens va fer una exhibició de màgia. Per més que vàrem pensar no arribarem a sabre el truc.



MATEMÀTIQUES: varem fer la nostra sessió de càlcul. Cada vegada són més complicades,  hem de ser valents i constants! 
Recordau que podeu anar acabant les activitats de dimarts durant el cap de setmana. 
També, a l'igual que el trimestre passat,  hem anat fent durant la setmana, de manera lliure, algunes pàgines del Vuit i mig. Per dimarts que vé hem de tenir fet fins a la pàgina 6

Ens hem compromés a repassar les taules de multiplicar de l'1 al 5, i el mateix dimarts que ve, en Guillem ens explicarà una manera diferent d'aprendre les taules més difícils, pels que encara ens costa.

Ahir dijous vàrem començar a preparar la FESTA DE SANT ANTONI. 
Els pares rebreu un email informatiu de com serà la celebració de dia 19.
A l'agenda hem apuntat que hem d'anar duent llenya durant la setmana que ve.

Tema GRUPS INTERACTIUS: El mes que ve començarem! Casi totes les sessions estan confirmades. Queden un par de dies als quals només s'han apuntat 1-2 pares. Ja ho arreglarem. Moltes gràcies per la vostra col.laboració!!

Tema LLEGIM EN PARELLA: Confirmau, per favor, a través de l'agenda, si voleu participar des de casa d'aquesta activitat. Personalment trobo que seria molt beneficiós pls vostres fills.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada