Categories

dijous, 26 d’abril del 2018

Quin susto ens ha donat na Coni!!!!!!

Avui a 3r es presentava un dia tranquil, estavem fent grups perquè volem construir un Colisseu (ja us contarem millor) quan ha vengut na Montse amb un sobre una mica sospitòs ho hem obert i ohhhhh! era una nota de SEGREST!
La nota deia que na Coni, la nostra mascota de la biblioteca, que enguany està viatjant pel món,  estava segrestada per uns dolents  i que si no averiguavem en quin pais estava, se la menjarien rostida amb patates!
I ademés ens han donat només fins a l'hora de pati per investigar!
Hem fet tota mena de proves:
- investigar en internet quin és el tercer continent més gran del món,
- trobar la capital d'Uruguai,
- tot tipus d'operacions matemàtiques
i fins i tot desxifrar una paraula en codi morse.

Hem anat pels passadissos, escales i classes cercant pistes amagades que ens guiaven fins a arribar a la darrera pista, en la que hem descobert que els segrestadors eran lemures!

Quan hem pensat tots junts, que era un pais d'África, que començava per M, tenia 10 lletres i ademés era una illa on viviem lemurs... ho hem tengut clar!

M-A-D-A-G-A-S-C-A-R

Hem suat, però ho hem aconseguit! Na Coni torna a ser lliure i voltant pel món!










Una de les pistes ens contava que allà a Madagascar, hi ha una ONG de Mallorca, Malaria40, que entre altres activitats, es preocupa de donar tractament a nins amb malària, que com varem estudiar és una de les malalties que els mosquits poden transmetre.
Demà investigarem el seu email i els demanarem si poden venir a mostrar-nos la seva feina.

1 comentari: