Categories

dilluns, 27 de novembre del 2017

Reunió avui

Us pas temes tractats a la reunió de pares de tercer d'avui. Moltes gràcies per la vostra assistència!!!

Reunio de pares     3r           27-11-17



BENVINGUDA :
  • Temes a tractar: decoració nadal, informació sortida, nova app, grups interactius, Llegim en parella, activitat "Elefant encadenat".


INFORMACIONS
Decoració Nadal


  • Amb la nostra aula germana, el dia 4 , prepararem decoració de porta i passadissos. Els nins han de dur fulles, branques, pinyes i altres objectes de la natura.
Sortida dia 15 Sa Canova: Els nins i nines de 3r i 4rt anirem dia 15 de desembre a la FInca Sa Canova (Sa Pobla) L'autocar i visita és gratis.
Nova App "sappschool":
Es faran a partir de la setmana del 22 de gener, 6 sessions durant el trimestre.
Hem fet un quadrant d'hores a les quals us aniria bé fer-ho, tot i que ara he de mirar i ajustat un moment de la setmana en el qual vagi be fer-ho, intentat respetar la vostra disposició. Us avisaré perquè us apunteu

En tornar de vacances farem una reunió informativa sobre aquest programa, ja que es demana la vostra colaboració des de casa per millorar la lectura dels vostres fills.


DINÀMICA "ELEFANT ENCADENAT": Ja varem parlar a principi de curs d'aquesta proposta. Començarà demà na Neus i tendrà la capsa una setmana. Dimarts següent passarà a na Saray. Us pas el calendari, que penjaré a la dreta del blog per que ho tengueu a mà:


  • PRESENTACiÓ PROJECTE MOSQUITS (super-resum de què feim i cap a on anem)
  • DUBTES DEL FUNCIONAMENT de la clase

ACOMIADADA: Per acabar la reunió hem fet una reflexió: mirant una foto pensar amb quin animal s'identifica el nostre fill. El que ha volgut ho ha compartit i després hem llegit de manera individual la resposta escrita del nin. Esper que hagi estat una activitat agradable!



2 comentaris: