Categories

dimecres, 19 de novembre de 2014

EXPOSICIONS DEL COS HUMÀ

Després d'un mes de molta feina, ja arriba la part final del projecte, mostrar als companys tot el que hem après. Perquè sigui un èxit la vostra presentació, haureu de fer un guió i repartir-vos els punts importants, de tal manera que tots tengueu una part igual. Pensau que al final del treball haureu de contestar els dubtes dels vostres companys, per tant, heu de saber tot, no basta amb els vostres apartats.
Abans de tot això, convé que reviseu el vostre treball, seleccioneu els apartats més importants, i si ho trobau necessari, els podeu reordenar. Pensau que al treball se contesten els dubtes que tenieu sobre el nostre cos, i que a vegades algunes respostes són molt semblants o podríem dir, que quasi repetides. En aquests casos, no les heu d'explicar dues vegades.
Recordau, que per ajudar-vos en la vostra exposició, comptareu amb el suport d'una imatge del vostre sistema a la pissarra digital i amb la maqueta que heu realitzat. Però si voleu, podeu dur més material.

Aquí, teniu els consells que hem comentat a classe. Esper que vos siguin útils. Se valorarà molt, que expliqueu en lloc de llegir.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada