Categories

dijous, 24 de maig del 2018

MOSQUIT IS COMING

Ha tornat el bon temps. 
Amb ell els mosquits
i amb ells el nostre interès per
evitar que a la gent del poble els piquin els mosquits.
Us informem dels avanços:

1. Hem escrit un email a Emaya i un altre a l’Ajuntament de Palma demanant informació sobre quines mesures han pres per controlar el mosquits al Pil.larí i zones properes


 2. Com ja sabeu, estam fent uns fulletons informatius amb consells per evitar picadures, i els volem tirar a les bústies del poble. Ja hem estudiat quantes vivendes n’hi ha. Necessitam 1000 fulletons.
 Els pares ens varen ajudar a sabre quantes fotocòpies necessitem en total, si en cada una surten 4 fulletons (https://2ncicleep.blogspot.com.es/2018/03/grups-interactius.html)

Aquestes setmanes hem acabat de fer els càlculs, ja que sabien que necessitavem 250 en total, però els nostres 26 fulletons ocupen 7 folis, per tant hem d’hagut de calcular quantes fotocòpies feim de cada un dels 7 folis per tenir 250 fotocòpies en total.
Varem utilitzar calculadora, però us assegurem que va ser més difícil pensar què haviem de fer que calcular-ho :)


3. En equips hem dissenyat una ruta per organitzar la sortida per a tirar els fulletons a les bústies del poble: Agrupaments, distribució, temporalització, si necessitam suport de pares/mares/padrins .... 






Ens hem inspirat en les rutes del metro de Roma per fer les nostres:


Avui els portaveus de cada equip han exposat els seu projecte als companys
Demà estudiarem bé quines són les millors idees de cada un i consensuarem la sortida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada