Categories

dissabte, 11 d’octubre del 2014

Repàs pels exàmens.

Bon dia alumnes de quart! 
Aquest cap de setmana vos toca repassar una mica, ja que dilluns teniu l'examen de català i dimecres el de matemàtiques. Aquí teniu el llistat de continguts de tot lo que heu d'estudiar. Esper que vos sigui útil:

CAT:
- Concepte de comunicació i tipus de comunicació.
- Elements de la comució.
- L'abecedari.
- ortografía: la vocal neutra a final de paraula i el canvi de gènere i nombre dels substantius.
- Dictat.

MAT:
- Nombres fins a 7 xifres: escriptura i lectura, comparació i ordenació de major a petit i viceversa, descomposició i composició, equivalències ( ex. 2 UM 0= 2.000U) i ser saber dir el número anterior i posterior a una xifra.
- Sumes i restes. I els seus termes.
- La prova de la resta.
- Resoldre operacions amb parèntesis.
- Nombres romans. 
- Càlcul mental (seguint l'estratègia treballada durant aquest tema)
Aprofit l'entrada, per recordar-vos que tots els dijous realitzam problemes a la sessió de matemàtiques. Al tractar-se d'un contingut que acostuma a resultar dificultós pels nins, hem aconseguit concentar suports i desdoblar el grup en tres. D'aquesta manera l'atenció pot ser més individualitzada. Però perquè realment aquesta ajuda tengui resultats positius, seria necessari que el mateix dia, en arribar a casa se repassassin els problemes que s'han fet a l'aula. Així s'acabarien de consolidar. I quan facen l'examen de problemes, heu de repassar els que cada grup ha fet a la llibreta. Els que sortiran a la prova, seran els mateixos o molt semblants.

Qualsevol dubte que tengueu podeu deixar un comentari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada