Categories

dimarts, 7 d’octubre del 2014

Guió pel treball del cos humà

Com tots sabeu, els nins i nines de quart, aquest trimestre estam treballant el cos humà. Aquestes setmanes a classe hem parlat sobre el que volíem sabre del cos humà, i després d'organitzar totes aquestes preguntes per sistemes i ordenar-les hem aconseguit aquest guió, que és el que seguirem per estudiar aquest projecte.

Aquests dies a casa hauríeu de comprovar que les respostes que hem anat donant a les diferents preguntes són correctes, i si les podeu completar molt millor.

Com ja sabeu, aquestes preguntes ens les hem repartit, per tant només heu de encarregar-vos de les que vos han tocat, així serà més ràpid i més senzill. Durant les pròximes sessions haureu d'explicar als vostres companys el que heu trobat.

Guió pel treball del cos humà

2 comentaris:

  1. No podem entrar, surt un error "Uh-oh, something went wrong! Error Code: 403"

    ResponElimina
  2. Hola a tots! Som na Noelia. Com algunes famílies heu tengut problemes per accedir al guió (ja està solucionat), per aquest divendres és suficient que cada nin cerqui només 1 de les preguntes que li ha tocat. L'ha de dur per escrit i a classe haurà d'explicar als seus companys de grup el que ha trobat.
    Jo vos he proposat algunes pàgines, no vol dir que hi aparegui tota l'informació necessària. Podeu cercar a altres pàgines o emplear altres fonts. De totes maneres, si hi ha preguntes que els nins no troben la solució, no vos preocupeu, poden quedar sense resposta. En acabar el projecte intentarem dur a l'escola algun expert que ens ajudi a resoldre els dubtes.
    Aclaresc una altra qüestió que m'ha arribat; individualment no han de fer cap treball. El treball s'haurà de confeccionar en grup, però perquè sigui possible cada nin ha d'aportar la seva part. En principi se farà a classe. I la part final, consistirà en una exposició als seus companys. Aquesta part si que requerirà feina de preparació a casa. Ja quan arribi el moment vos posaré les instruccions perquè els pogueu ajudar.

    Salutacions Noelia

    ResponElimina