Categories

dimecres, 6 de desembre del 2017

Visita Xavier Canyelles

Dilluns varem rebre al nostre expert en mosquits , en Xavier Canyelles.

Tot va començar quan varem treure un llibre de la biblioteca de s'Arenal, aquest:


Na Tania i en Dima el varen utilitzar per a investigar els tipus més freqüents de moscards a la nostra illa. i la seva mida. 
Es varen adonar que ho havia escrit un senyor, mallorquí, i mirant la seva data de neixement (amb les restes pertinents), varem sabre que era jovenet i semblava simpàtic (tot això mirant la foto). 
Na Mariajo va fer una investigació per aconseguir el seu email, ens el va donar, i a partir d'ahí, varem crear una cadena d'emails, de preguntes, respostes, aprenentatge i buen rollo. Es va convertir en el nostre entomòleg de referència. Total, que el varem convidar a la nostra escola per mostrar-li el nostre projecte.
A la fi ens varem conèixer:

(és el senyor d'en mig amb el llibre a la mà)


Varem tenir una llarga conversa-entrevista-exposició-escolta-quines rialles-debat . Li varem mostrar el que sabíem, ens va aclarir dubtes... i amés amés ens va ensenyar a dibuixar mosquits. No podia ser millor.

Moltes gràcies, Xavier!! Et seguirem per IB3 ;)


NOTA: Amb l'emoció del moment, li varem donar el llibre  perquè ens el dediqui sense pensar que.... és de la biblioteca de s'Arenal!!!
Ja veurem com ho arreglam... 





1 comentari:

  1. ¡Guay! Me encanta esta manera de aprender!!! Olé para todos! El tema del libro es facil de arreglar! Podriamos comprar uno igual y devolver a la biblioteca del Arenal el libro sin firma! Dejariamos el otro para la biblioteca de nuestra escuela! ��

    ResponElimina